Tisztelt érdeklődők!


    A honlapot kizárólag erdészek hozták létre. Előzménye az ÁESZ Veszprémi Igazgatóság által 1997-ben kiadott „ERDŐK A BAKONYBAN ÉS A BALATON-FELVIDÉKEN”című színes füzet, melyet az informatika és térinformatika fejlődésével felkínált eszközökkel újítottunk fel tematikus térképekkel, vittünk webes felületre. Ezt egészítettük ki a szélesebb érdeklődésre számot tartó erdei közjóléti objektumok részletes bemutatásával, mely a térség erdészeinek széleskörű összefogásával (fényképek, leírások, térképek) sikerült feltölteni tartalommal. Az ÁESZ Veszprémi Igazgatóságának webhelyén, mintegy 230 oldalon több mint 350 térkép vagy térképtematika, közel 500 fénykép, és 100 diagram segítségével mutatjuk be a térség erdeit és erdőgazdálkodási lehetőségeit.


    A honlapot az ÁESZ-nél az MS Office 2003 részeként rendszeresített MS FrontPage szoftverrel készítettük, a lehető legegyszerűbb html formában, hogy a felhasználónak egy Internet-böngészőn kívül  ne kelljen semmiféle más segédprogramot telepítenie.

A tematikus térképeket a Digiterra Map 3.5 teljes verziós szoftverrel készítettük, melyet a DigiTerra Informatikai Szolgáltató Kft bocsátott a rendelkezésünkre, amiért ezúton is külön köszönetet mondunk.
 

Optimális képernyőfelbontás legalább 1024*768 pixel.

Javasolt Internet-böngésző MS Explorer 5.0 és e feletti verziói.

 


Kellemes időtöltést kívánunk!

Szeretettel várjuk erdeinkben!

 

Nagy Frigyes Vince
 (webmester)
Országos erdészeti Egyesület
Veszprémi FVM helyi csoport titkára

 

Vissza